40 de proprietari donează teren Primăriei Bistriţa, cu destinaţia de stradă...RAAL

Nu mai puţin de 40 de proprietari donează suprafeţe de teren Primăriei Bistriţa, în vederea înscrierii în domeniul public al municipiului Bistriţa, cu destinaţia de “stradă”, denumită strada RAAL, pentru a putea fi modernizată. Este vorba despre o suprafaţă totală de 6.364 mp, situat în intravilanul municipiului Bistriţa.

         Proiectul de hotărâre va fi dezbătut în şedinţa ordinară a CL Bistriţa, de joi.

“Prin adresa înregistrată la Primăria municipiului Bistriţa cu nr.106356/04.11.2016, Asociaţia „LA HILL” constituită din proprietarii cartierului RAAL, reprezentată de doamna Motaş Olimpia, solicită acceptarea donaţiei terenului care are destinaţia de stradă, în vederea înscrierii acesteia în domeniul public. Conform adresei asociaţiei, nr.2/04.11.2016, înregistrată la Primăria municipiului Bistriţa cu nr.106359/04.11.2016, membrii asociaţiei, doresc amenajarea şi modernizarea străzii ce leagă cartierul Raal de strada Valea Budacului, respectiv strada Filip Cristian Petru şi a străzii Raal din incinta cartierului”, se arată în raportul proiectului de hotărâre.

Strada este situată în intravilanul municipiului Bistriţa, zona Valea Budacului – Lempeş, începe şi se termină în strada Filip Cristian Petru, cuprinzând şi două artere în interiorul cartierului, având o lungime totală de aproximativ 830 m şi o lăţime medie de 7,6 m, conform planului de amplasament şi delimitare imobil, avizat de către Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Bistriţa – Năsăud în dosarul nr.16421/2005. Fiecare proprietar, incluisv compania bistriţeană, donează între 10 şi 176 metri pătraţi.

După încheierea contractului de donaţie, în formă autentică, şi îndeplinirea formalităţilor de carte funciară, terenul cu destinaţia de stradă se va înscrie în proprietatea publică a municipiului Bistriţa, la Capitolul I, subcapitolul A. „Drumuri comunale, vicinale, străzi cu trotuarele aferente şi parcări”.

Sumele necesare pentru autentificarea actului de donaţie, precum şi pentru înscrierea terenului în evidenţele de carte funciară se vor suporta din bugetul local al municipiului Bistriţa.

          

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5