44 de premise, reținute în week-end. Peste 80 de polițiști, la datorie în judeţ

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii bistrițeni au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere, în contextul unor manifestări publice.

Peste 80 de polițiști au acționat suplimentar în acest sfârșit de săptămână în zona desfășurării mai multor evenimente cultural-artistice, pe raza județului. Acțiunile au vizat creșterea gradului de siguranță în rândul cetățenilor, precum și prevenirea accidentelor de circulație.

Astfel că, la Valea Străjii-Motorfest, în contextul desfășurării unui marș al motocicliștilor, un echipaj pe motocicletă al Serviciului Rutier a însoțit coloana de motocicliști pe întreg traseul parcurs. De asemenea, polițiștii de la rutieră au luat toate măsurile pentru preîntâmpinarea unor incidente.
În localitățile Livezile și Beclean, polițiștii de la Ordine Publică au acţionat suplimentar pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în locurile în care au fost organizate manifestările și în zonele adiacente acestora.
Polițiștii bistrițeni au desfășurat acțiuni preventive în tot județul, ocazie cu care au fost reținute 44 de permise de conducere și au fost retrase 21 certificate de înmatriculare.

Ca urmare a acțiunilor desfășurate în acest sfârșit de săptămână, au fost aplicate 906 de sancţiuni contravenționale, majoritatea ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a sancțiunilor este de 267.120 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5