IPJ BN: 34 de permise de conducere reținute la finele săptămânii! Peste 200 de amenzi aplicate șoferilor

Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și preîntâmpinarea unor evenimente nedorite, în acest sfârșit de săptămână au fost desfășurate acțiuni în sistem integrat, la care au participat polițiști de la mai multe structuri operative.

În intervalul 29-31 martie a.c., pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în contextul unor evenimente organizate pe raza județului, dar și pentru prevenirea unor evenimente nedorite și accidentelor rutiere, polițiștii de la ordine publică și rutieră au acționat în tot județul.

Polițiștii au acționat pe raza întregului județ pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. Astfel, au fost efectuate aproape 150 de testări cu aparatele din dotare. Pentru neregulile constatate în urma controalelor, au fost aplicate aproape 207 sancțiuni contravenționale, în cuantum de aproximativ 75.200 de lei și au fost reținute 34 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunilor desfășurate în acest sfârșit de săptămână, polițiștii au legitimat peste 530 de persoane și au controlat 410 vehicule. În urma constatărilor, în flagrant delict, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosare penale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5