5 idei de cadouri pentru orice ocazie

Cu un cadou nu cumperi nici bunăvoinţa, nici simpatia și nici dragostea unei persoane. Îi poţi arăta, însă preţuirea de care se bucură din partea ta. Sunt o mulţime de ocazii şi motive pentru a oferi un dar, de la onomastici şi aniversări la evenimente speciale sau pur şi simplu pentru a aduce un zâmbet pe chipul cuiva drag. Pentru a nu zăbovi prea mult înainte de a alege cadoul potrivit, îţi prezentăm câteva idei care îţi vor fi de ajutor indiferent de motivul prilejuit.

Flori

Florile sunt daruri cu care natura ne înconjoară pe toţi. Există un stereotip cu privire la exclusivitatea femeilor în ceea ce priveşte primirea florilor. Acest lucru este adevărat, însă doar în parte. Totul depinde de moment şi de mesaj. Dacă vorbim despre doi îndrăgostiţi, este clar că băiatul oferă un trandafir fetei. Buchetele de flori sunt, de asemenea, potrivite pentru a fi oferite unei doamne. Cu toate acestea, sunt şi situaţii în care pot fi oferite aranjamente florale unui bărbat. Principiile egalităţii de gen au netezit foarte mult aceste diferenţe. Dacă doreşti ca darul tău să aibă o minimă intervenţie asupra mediului înconjurător, poţi alege o plantă vie, în ghiveci. Culorile, formele şi dimensiunile sunt dintre cele mai diverse şi acoperă absolut toate gusturile.

Tort

În familie, în cercul de prieteni sau la serviciu, un tort comandat special pentru o ocazie este întotdeauna binevenit. Indiferent de pregătirile cu care te va întâmpina gazda sau persoana sărbătorită, se va găsi loc pentru un desert de calitate. Partea bună este că poţi orna tortul cum mesajul pe care doreşti să-l transmiţi. La orice vârstă şi în orice circumstanţe, o prăjitură bună rămâne o idee de cadou excelentă.

Produse de îngrijire

Produsele de îngrijire fac partea din categoria obiectelor care se consumă cel mai repede şi trebuie înlocuite. Din acest motiv, nu trebuie să-ţi faci griji că persoana căreia îi oferi acest tip de cadou le va considera inutile sau nu le va putea folosi. Dacă doreşti să arăţi că îţi pasă nu doar de aspectul, ci şi de sănătatea celor dragi, oferă în dar cosmetice bio alese în funcţie de vârsta şi stilul de viaţă al fiecăruia.

Un vin bun

Un vin bun este binevenit în orice condiţii. De fapt, oferta este atât de bogată încât poţi găsi sticla perfectă pentru mesajul pe care doreşti să-l transmiţi. Cu cât destinatarul este un fin cunoscător al vinurilor, cu atât misiunea devine mai dificilă. Dar şi provocarea de a mulţumi un specialist este pe măsură! Te poţi lega de orice detaliu cunoscut. Spre exemplu, poţi alege un vin din anul naşterii sărbătoritului, cu sigiliu şi certificat de autenticitate. Sau un produs dintr-o zonă în care persoana care îl primeşte are amintiri deosebite. Nu trebuie să te limitezi la o simplă sticlă, poţi alege casete cu 2, 3 sau mai multe recipiente ambalate special pentru cadou.

O carte

Nici un obiect oferit în dar nu poate exprima mai bine mesajul pe care doreşti să-l transmiţi cuiva. În funcţie de obiceiurile destinatarului, o carte poate fi o invitaţie la lectură sau un prilej de a descoperi noi orizonturi. Poţi alege un clasic sau un bestseller de actualitate, un roman savuros, un ghid de călătorii sau o carte de dezvoltare personală. Pentru cititorii rafinaţi există ediţii princeps, adevărate tezaure de pus în bibliotecă. Ecranizări celebre au în spate cărţi de succes, aşadar poţi oferi sursa scenariului unui film preferat, cu toată povestea din spatele camerelor.

Schimbul de daruri este un gest frumos de apreciere a persoanelor cu care ai o legătură. Pentru fiecare ocazie există un motiv de petrecere şi un prilej de primire a unei amintiri de neuitat.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5