50 ani de la înfiinţarea Clubului ASA Târgu Mureş

Vineri, 7 noiembrie, de la ora 13.00, la Târgu Mureş, s-au reîntâlnit, după 50 ani, fostele glorii ale Armatei - ASA Târgu Mureş. Într-o ambianţă şi atmosferă cum se cuvine marilor fotbalişti mureşeni, s-au sărbătorit 50 ani de la înfiinţarea clubului ASA Târgu Mureş. Nu au lipsit de la un asemenea eveniment poveştile, amintirile şi multe altele, fiind prezenţi foşti fotbalişti din ţară, veniţi să se întâlnească, amintind aici Ladislau Boloni, Ispir, Fazekas, Şoiom, Varadi, Hajnal, Kanyara, Şlem, şi bineînţeles, Nicolae Dondoş, un fundaş de temut la ASA Târgu Mureş şi Gloria Bistriţa. Alături de ei a mai fost prezent şi Toma Ivan, fiind împrumutat de la Steaua Bucureşti, în acele vremuri. Toţi cei prezenţi au primit din partea clubului, ca respect pentru tot ce-au făcut, diplomă de excelenţă, trofee, tricouri roş-albastre, fanioane şi câte o carte în care sunt imagini cu foştii jucători care au trecut pe la ASA Târgu Mureş, atât în Divizia B, cât şi în Divizia A.
A luat cuvântul cel mai vechi conducător din fotbalul mureşean, col. Cornel Cacoveanu: „Am condus ASA vreme de un sfert de veac, în calitate de comandant sau locţiitor. Am pus de fiecare pe primul plan interesele echipei mele. Dacă şi voi, dragii mei, sunteţi la fel de bolnavi de fotbal ca şi mine, nu vă faceţi iluzii: nu există tratament pentru aşa ceva”.
Nicolae Dondoş: „Mulţumesc conducerii ASA Târgu Mureş pentru tot ce a făcut pentru noi, trăind momente emoţionante după o jumătate de secol, întâlnindu-ne cu foşti colegi de echipă, regretând, bineînţeles, pe cei dispăruţi, printre care Tiberiu Bone, Mureşan etc.”.
La finalul întâlnirii, toţi cei prezenţi au fost la vizionarea partidei de fotbal dintre echipele ASA Târgu Mureş şi Gaz Metan Mediaş, încheiat cu scorul de 2-0 pentru gazde, după care au fost invitaţi la o masă pe cinste, la un local lângă stadion, până în zorii zilei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5