Atenţie diabetici

500 000 DE DIABETICI POT AVEA PROBLEME ÎNCEPÂND CU LUNA IANUARIE

Conform noilor directive din Uniunea Europeana, persoanele care au scăderi grave ale nivelului glicemiei din sânge, nu vor avea voie să șofeze.

În cazurile grave de diabet se poate ajunge la reacții întârziate, nerecunoașterea mediului din jur, și pierderea cunoștinței. Acest aspect nu îl pune în pericol doar pe bolnavul care este șofer, dar și pe ceilalți participanți la trafic. Pentru a putea conduce, va fi nevoie de adeverință medicală care să ateste că la pacientul în cauză nu au fost cazuri de pierdere a cunoștinței. În România astfel de cazuri se întâlnesc la aproximativ 500 000 de diabetici din 2 000 000. Cum putem totuși împiedica agravarea diabetului? De vindecat, nu se poate - asta știu toți diabeticii. Dar se pot ameliora manifestările și se poate încetini evoluția. De acest lucru știu mulți utilizatori ai aparatului BIOquant. Cu ajutorul unui mic laser, acesta ajută la îmbunătățirea calității sângelui, oxigenarea acestuia și astfel se poate susține și producția de insulină. ”Îmbunătățește nu doar producția insulinei, ci și prelucrarea ei”, mai adaugă Dr. Julius Șipoș.


”Din copilărie am avut probleme cu glicemia, și toată viața am căutat metode de tratament, astfel încât să iau cât mai puține medicamente”, amintea doamna Maria, când am întrebat-o de ce s-a decis pentru aparatul BIOquant. ”Până nu am început să folosesc BIOquant, am avut glicemia aproximativ 153. După utilizarea aparatului, valorile au scăzut la aproximativ 130. Ca urmare, medicul mi-a redus doza de medicamente.”
Miile de persoane care folosesc BIOquant, au observat modificări pozitive în viața lor. Datorită terapiei zilnice de 30 de minute, problemele de sănătate se ameliorează semnificativ. Și aceasta este o cale prin care se poate menține această afecțiune neplăcută, în niște limite normale, astfel încât să nu se ajungă la hipoglicemie și pierderea dreptului de a conduce mașina.