58 de rebrenieni vor reprezenta judeţul la olimpiadele şi concursurile naţionale

În Aula Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa, respectând tradiţia şi apreciind valorile, directorul Constantin Rus i-a felicitat pe elevii care vor face parte din delegaţia olimpică 2015 a colegiului. Alături de ei au fost invitaţi şi mentorii lor, cei care „i-au pregătit pentru o nouă aventură în performanţa ştiinţifică”. „Este o mândrie pentru noi să avem în olimpiadele şi concursurile naţionale 58 elevi la aproape toate disciplinele de învăţământ. Şi în acest an portdrapelul delegaţiei este excelentul medaliat Rareş Buhai, din clasa a XII-a A, alături de emeritul prof. Constantin Gălăţean. Este ultimul an în care Rareş ne va reprezenta la aceste concursuri şi suntem convinşi că o va face cu mult şi mare succes”, a declarat prof. Constantin Rus.
Asociaţia REBIS a părinţilor a premiat fiecare elev din delegaţia olimpică cu o sumă de bani pentru performanţe şi le-a urat să aibă mult succes.
CNLR se pregăteşte pentru sărbătoare găzduind, în această perioadă, Olimpiada Naţională „Lectura - ca abilitate de viaţă”, la care vor participa peste 200 elevi.
Felicităm elevii din Lotul olimpic, profesorii şi părinţii şi le dorim să vină cu multe medalii de aur.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5