7 elevi găsiţi de poliţie în baruri sau fumând în timpul orelor

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, împreună cu polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Bistrița și polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat și desfășurat acțiuni pentru siguranța elevilor, prevenirea absenteismului școlar, a consumului de tutun, precum și prevenirea traficului și consumului ilicit de droguri. Totodată, s-a acționat și pentru prevenirea delincvenței juvenile.

Astfel, în urma controalelor efectuate în zona unor școli și licee din Bistrița, au fost depistați 7 elevi care absentau de la cursuri, fiind întocmite informări către conducerea școlilor unde aceștia învață. De asemenea, polițiștii au efectuat 6 activități preventive la clasă, pe diverse teme, precum și instructaje cu 6 agenți de pază ai școlilor.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.950 de lei, conform Legii 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun și Legii 61/1991.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5