7 motive de a urma un curs engleza incepatori

In zilele noastre, tot mai multi oameni dedica timp studierii limbii engleze cu ajutorul diferitor cursuri de engleza incepatori.

Multe tari includ limba engleza in programa scolara, iar copiii incep sa invete engleza de la o varsta mai mica. Dar care este adevarata valoare a invatarii limbii engleze?

In zilele noastre, tot mai multi oameni dedica timp studierii limbii engleze cu ajutorul diferitor cursuri de engleza incepatori.

Multe tari includ limba engleza in programa scolara, iar copiii incep sa invete engleza de la o varsta mai mica. Dar care este adevarata valoare a invatarii limbii engleze?

Fie ca esti in cautarea unui loc de munca, fie ca intentionezi sa calatoresti in lume, studierea limbii engleze te poate ajuta sa progresezi in viata atat personal, cat si profesional. Poti concura pe piata globala a locurilor de munca, iti poti spori abilitatile de cariera si poti incepe sa cunosti oameni din intreaga lume.

In continuare iti propunem 7 motive bune pentru a urma un curs engleza incepatori.

  • Engleza este o limba globala

Engleza este cea mai des vorbita limba din lume. Una din cinci persoane poate vorbi sau cel putin intelege limba engleza!

  • Studierea limbii engleze te poate ajuta sa obtii un loc de munca

Engleza este limba stiintei, aviatiei, computerelor, diplomatiei si turismului. Cunoasterea limbii engleze iti va creste sansele de a obtine un loc de munca bun intr-o companie multinationala din tara sau de a gasi un loc de munca in strainatate.

  • Invatarea limbii engleze te poate ajuta sa cunosti oameni noi

Engleza este limba oficiala a 53 de tari si este utilizata de oameni din intreaga lume. Aceasta inseamna ca, indiferent unde lucrezi sau inveti, studierea limbii engleze te poate ajuta sa porti o conversatie cu oameni din intreaga lume.

  • Multe lucrari stiintifice sunt scrise in limba engleza

Se stie ca numarul lucrarilor stiintifice scrise in limba engleza este unul extrem de mare. Din acest motiv, cunoasterea limbii engleze este extrem de importanta pentru cei care lucreaza in domeniul stiintific sau cauta mereu informatii noi.

  • Engleza este limba industriei media

Datorita importantei Hollywoodului in mass-media globala, o cantitate enorma de filme, emisiuni TV si melodii populare sunt scrise in limba engleza. Daca vorbesti engleza, nu va mai trebui sa te bazezi pe traduceri si subtitrari pentru a te bucura de cartile, melodiile, filmele si emisiunile TV preferate.

  • Engleza este limba internetului

Engleza este o limba deosebit de importanta in domeniul online, cu un continut mare de informatii scris in engleza. Pe langa aceasta, unele dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume au sediul in tarile vorbitoare de limba engleza.

  1. Calatoresti mai usor daca stii limba engleze

Imagineaza-ti ca mergi in vacanta intr-o tara straina. Daca vei cunoaste engleza, vei putea comunica si cu receptionerul hotelului, si cu ceilalti turisti. Este ceva uimitor sa poti experimenta astfel de convorbiri pe o limba internationala!

Cred ca acum te-ai convins ca pentru a reusi in toate, pentru inceput ar fi bine sa urmezi niste cursuri engleza incepatori si sa iti largesti cunostintele in domeniul unei limbi straine.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5