Abateri pe linie silvică şi publică în Rodna

Jandarmii Postului Montan din Rodna l-au surprins în data de 24 septembrie 2008, pe Octavian C. de 49 de ani, în timp ce transporta material lemnos, fără a avea asupra sa acte şi documente legale de provenienţă.

Ca urmare, acesta a fost sancţionat cu 1.000 de lei amendă. De asemenea, Nelu T. de 32 de ani din Şanţ, a fost surprins de jandarmi în timp ce transporta material lemnos, fără a avea documentele întocmite corespunzător cerinţelor legale în vigoare. Acesta a fost sancţionat cu 500 de lei amendă. În schimb, Alexandru C. de 44 de ani din Maieru, a fost sancţionat cu avertisment scris, din cauză că a completat greşit avizul de însoţire al materialului lemnos transportat..

Pe lângă abaterile constatate pe linie silvică, jandarmii montani din Rodna s-au confruntat şi cu abateri pe linie de ordine publică, cum ar fi refuzul legitimării şi adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare. Astfel, Sabina M. de 20 de ani din Rodna a fost sancţionată cu avertisment scris, pentru că a refuzat să îşi decline identitatea în faţa agentului constatator. Gelu V. de 30 de ani din aceeaşi localitate, s-a ales cu 200 de lei amendă pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5