Între pasarelă şi nevoi fiziologice

Jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa le-au surprins pe Paula B. de 22 de ani din Tărpiu, Maria L. din Teaca şi pe Iuliana M. din Maieru, în timp ce se aflau pe drumul de centură al municipiului Bistriţa pentru atragerea de persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale cu scopul obţinerii de foloase materiale. Ca urmare fiecare a fost sancţionată cu câte 500 de lei amendă. De asemenea, jandarmii l-au sancţionat pe Mihai Ţ. de 22 de ani din Bistriţa, cu 200 de lei amendă pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, pe Lucian M. de 26 de ani, Alin I. de 32 de ani şi pe Emil T. de 28 de ani, toţi din Bistriţa, cu câte 200 de lei amendă respectiv avertisment scris, pentru refuz de legitimare.

De asemenea Ioan S. de 21 de ani şi Teodor R. de 25 de ani, au fost sancţionaţi cu 200 de lei amendă, respectiv avertisment scris, pentru tulburarea liniştii publice, transmite lt. Georgeta Căşvan, ofiţer relaţii publice. În schimb Alexandru B. de 29 de ani din Bistriţa, a fost sancţionat cu avertisment scris pentru satisfacerea nevoilor fiziologice în spaţiul public neamenajat iar Nicoleta P. de 22 de ani din Bistriţa, a fost sancţionată cu 200 de lei amendă pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare. Jandarmii Postului Montan Rodna au fost nevoiţi să intervină la aplanarea uni scandal între doi minori R.M. şi B.L. de 17 ani, din localitate. Astfel aceştia au fost sancţionaţi cu 500 respectiv 100 de lei pentru provocarea de scandal şi tulburarea liniştii publice.

Tot la Rodna în cadrul unei acţiuni punctuale, jandarmii i-au sancţionat la acest sfârşit de săptămână pe Viorel M. de 42 de ani din Năsăud pentru neafişarea preţurilor la marfa expusă spre vânzare şi pe Florin D. de 19 ani din Rodna pentru adresarea de cuvinte vulgare şi expresii jignitoare. În schimb jandarmii Postului Staţiune Balneară Sângeorz-Băi l-au sancţionat cu avertisment scris pe I.R. de 15 ani din localitate pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare. De asemenea jandarmii din Piatra Fântânele au sancţionat-o pe Ileana C. de 29 de ani din Tureac cu avertisment scris deoarece a servit băuturi alcoolice unei persoane aflate sub influenţa alcoolului, iar pe Rafael L. de 36 de ani aceştia l-au sancţionat cu 100 de lei deoarece a refuzat să părăsească localul la cererea administratorului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5