Poliţia şi jandarmii, solidari în aplanarea de conflicte

În cadrul unei acţiuni desfăşurate de jandarmi în cooperare cu poliţiştii bistriţeni, au fost aplanate mai multe scandaluri. Astfel au fost sancţionaţi: Paul B. de 25 de ani cu avertisment scris, A.C. de 17 ani cu 300 de lei, Cosmin A. de 25 de ani cu 200 de lei şi Daniel S. de 18 ani din Bistriţa, cu 200 de lei amendă, pentru provocarea şi participarea la scandaluri. În schimb pentru consum de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat au fost sancţionaţi Daniel H. de 32 de ani din Bistriţa cu 100 de lei, A. T. de 17 ani cu 15 lei amendă şi A.F. de 15 ani din Mărişelu, cu 50 de lei amendă.

De asemenea pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare şi pentru fapte de natură antisocială, au fost sancţionaţi la acest sfârşit de săptămână Tiberiu R. de 41 de ani din Şieu cu 200 de lei amendă şi Ionuţ D. de 19 ani din Mărişelu cu avertisment scris. De asemenea în cadrul acţiunii comune a fost sancţionat şi Marius Ţ. de 20 de ani din Ţaga, cu 100 de lei amendă, pentru lăsarea fără supraveghere a unui atelaj tras de un cal, fapt care a pus în pericol siguranţa trecătorilor. Pe aceeaşi linie, jandarmii Detaşamentului Mobil Bistriţa au intervenit la acest sfârşit de săptămână şi la aplanarea unor scandaluri.

Ca urmare Julieta M. de 22 de ani din Beclean şi Augustin G. de 54 de ani din Bistriţa, au fost sancţionaţi cu câte 200 de lei amendă fiecare. În schimb cu avertisment scris a fost sancţionat Marius C. de 30 de ani din Bistriţa, pentru săvârşirea de acte şi gesturi obscene în spaţiul public. La acest sfârşit de săptămână jandarmii montani din Rodna au efectuat o razie în piaţa din localitate. Astfel, în urma controalelor executate au fost sancţionaţi Luchian R. de 32 de ani din Bârlad cu 500 de lei amendă, pentru lipsa afişării preţurilor la marfa expusă spre vânzare. Pentru acelaşi tip de abatere au fost sancţionaţi şi Şain H. de 23 de ani din Cluj-Napoca, cu 500 de lei amendă, Adrian T. de 31 de ani din Şintereag cu 500 de lei şi Lazăr P. de 43 de ani din Sângeorz-Băi, cu avertisment scris.

În schimb, pentru efectuarea unor fapte de comerţ în spaţiul public neamenajat, (comerţ ambulant), a fost sancţionat cu avertisment scris, Ludovic G. de 23 de ani din Cluj-Napoca. Jandarmii Postului Montan din Rodna s-au confruntat şi cu alt tip de abateri la acest sfârşit de săptămână. Astfel Lenuţa P. de 30 de ani din Rodna, a fost sancţionată cu 200 de lei amendă, pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare la adresa agenţilor constatatori. În schimb jandarmii Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Năsăud l-au sancţionat cu avertisment scris, pe Florin T. de 22 de ani din Năsăud, pentru refuzul declinării identităţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5