Week-end bogat în acţiuni şi sancţiuni

La acest sfârşit de săptămână ample acţinui de monitorizare a odinii publice ale jandarmilor. Începem cu doamnele. Au fost sancţionate cu câte 500 de lei: Vandana T. de 31 de ani din satul Căşeiu, Maria L. de 30 de ani din Teaca, Sabina B. de 22 de ani din Tărpiu şi Iuliana M. de 24 de ani din Maieru, pentru atragerea de persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale cu scopul obţinerii de foloase materiale.

Numai pentru consum de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat au fost sancţionaţi Cristian B. de 15 ani din Bistriţa cu 50 de lei amendă, Iosif N. de 16 ani din Beclean cu avertisment scris, Rareş T. de 17 ani din Bistriţa şi Vlad L. de 18 ani din Lechinţa, ambii cu câte 50 de lei amendă, Alexandru C. de 20 de ani din Lechinţa cu 100 de lei amendă şi Ionuţ L. de 16 ani din Braniştea cu avertisment scris pentru acelaşi tip de abatere. Este de remarcat faptul că aproape toţi cei surprinşi de către jandarmi consumând alcool în spaţiul public neamenajat, sunt minori. "Şi unde este consum de alcool este şi scandal nici astfel de fapte nu au lipsit la acest sfârşit de săptămână", ne informează ofiţer relaţii publice, lt. Georgeta Căşvan. Ca urmare Remus M. de 30 de ani, Nelu Ş. de 69 de ani şi Gheorghe M. de 21 de ani toţi din Bistriţa, au fost sancţionaţi cu câte un avertisment scris pentru provocarea şi participarea la scandal în spaţiul public.

Tot pentru astfel de abateri au fost sancţionaţi şi Zoltan R. de 23 de ani din Sărata şi Adrian P. de 18 ani din Bistriţa cu câte 200 de lei amendă fiecare, Costică D. de 26 de ani şi Ioan D. din Sântioana, Aurel A. de 25 de ani din Bistriţa cu câte un avertisment scris. În schimb Neculai P. de 49 de ani din Bistriţa Bârgăului şi Neluţu T. de 16 ani din Lechinţa au fost amendaţi de către jandarmi cu câte 100 de lei fiecare, pentru refuz de legitimare, iar Simion G. de 32 de ani din Bistriţa a fost sancţionat cu 100 de lei pentru refuz de legitimare dar şi pentru oferirea de date false legate de identitatea sa.

Nici abaterile pe linie silvică nu au lipsit la acest sfârşit de săptămână. Astfel Grigore A. de 45 de ani din Mureşenii Bârgăului, Sebastian Ţ. de 21 de ani din Dumitriţa, Vasile G. de 51 de ani din Bistriţa-Bârgăului şi Toma B. de 71 de ani din aceeaşi localitate, au fost sancţionaţi cu câte 1.000 de lei amendă pentru transport de material lemnos fără acte legale de provenienţă şi fără a avea aplicat dispozitivul dreptunghiular conform prevederilor legale.

De asemenea pentru acelaşi tip de abatere Leon S. de 32 de ani din Leşu Ilvei, a fost sancţionat cu avertisment scris iar Alexandru P. de 40 de ani din comuna Şanţ a fost sancţionat cu 400 de lei amendă pentru pescuit ilegal dar şi pentru refuz de legitimare în faţa agentului constatator.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5