Abonamentele pentru unele parcări de reşedinţă trebuie înnoite până la sfârşitul acestei luni

Abonamentele de parcare tip reşedinţă aferente locurilor de parcare situate în zona delimitată de străzile C.R. Vivu - Avram Iancu - G-ral Grigore Bălan - Vasile Lupu expiră în ziua de 31 august 2014.

Prin urmare, în conformitate cu art. 51 din Regulamentul de atribuire a locurilor de parcare din parcările de reşedinţă ale municipiului Bistriţa, la expirarea perioadei de valabilitate a abonamentelor de parcare tip reşedinţă, acestea se vor prelungi cu încă 12 luni, cu condiţia achitării tarifului aferent, ne anunţă reprezentanţii administraţiei locale.

Pentru prelungirea perioadei de valabilitate, titularul abonamentului de parcare se va prezenta la casieria Direcţiei Patrimoniu, din strada Gheorghe Şincai nr. 2, în vederea achitării tarifului aferent locului de parcare, respectiv tariful de bază sau tariful licitat - după caz.

În cazul în care titularul abonamentului nu achită tariful aferent locului de parcare până la data de 10 septembrie 2014, va pierde dreptul de prelungire a abonamentului, iar locul de parcare va fi reatribuit altor solicitanţi. După această dată, plăcuţa de rezervare cu numărul de înmatriculare va fi ridicată, iar pentru remontarea plăcuţei se va achita taxa de 50 de lei.

Important: în cazul în care s-a schimbat numărul de înmatriculare al autoturismului pentru care s-a eliberat abonamentul, este necesară depunerea copiei noului certificat de înmatriculare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5