Accident feroviar la Șintereag. Trenul Vatra Dornei - Bistriţa a lovit 4 vaci

Accident feroviar la iesire din statia cf Șintereag, la iesirea spre Bistrita, un tren personal pe rauta Vatra Dornei - Bistrita a lovit 4 vaci. Nu sunt anuntate victime din randul pasagerilor din tren. Au fost alocate la caz: Descarcerarea grea din cadrul Det. Bistrita si un echipaj EPA din cadrul G.I. Beclean.
Update: Conform primelor date, trenul Regio 4205, care circulă pe relația Vatra Dornei- Bistrița a accidentat treisprezece vaci care au pătruns în gabaritul căi ferate, între halta Caila și cea din Șintereag, la Km CF 34+429.
În tren se află aproximativ 30 de călători, nefiind înregistrate victime. La această oră, ca urmare a accidentului, traficul feroviar este blocat în zonă. La fața locului efectuează verificări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul polițiștii de la Transporturi-Biroul Județean Bistrița-Năsăud.
Update 1:
Traficul feroviar a fost reluat, trenul înregistrând aproximativ 90 de minute intarzaiere. Nu a fost afectată circulația altor trenuri.
Se pare cã ar fi fost 10 vaci accidentate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5