Accident la Dumbrava, cu o victimă încarcerată

Un accident a avut loc,în această seară, la Dumbrava, după ce o maşină în care se aflau patru adulţi şi un copil a ieşit de pe carosabil. Din păcate, o femeie în vârstă de 42 de ani a murit.

La locul accidentului, au fost trimise un echipaj de la descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. La faţa locului, salvatorii au găsit patru femei, dintre care trei conştiente, în vârstă de 23, 26, respectiv 65 ani, şi o femeie încarcerată (pasager în dreapta şoferului), de 42 ani, plus un copil de 10 luni, conştient.

Pompierii care încadrează echipele de descarcerare au extras victima în aproximativ 5 minute (în stop cardio-respirator), şi au predat-o echipajului de terapie intensivă mobilă care a transportat-o la UPU SMURD, cu aplicarea manevrelor de resuscitare. 

Femeia care a fost găsită încarcerată, în stop cardio-respirator, a decedat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. 

Celelalte victime erau conştiente, fiind găsite în afara autoturismului. Alte trei persoane, două femei şi copilul, au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale. Conducătorul auto a refuzat transportul la spital.

Potrivit IPJ BN, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se pare că tânăra şoferiţă, pe fondul neadaptarii vitezei, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un parapete şi apoi într-un un cap de pod.

UPDATE

Starea pacienților aduși la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în data de 18.07.2018, în urma accidentului rutier petrecut în localitatea Dumbrava, comuna Livezile,este următoarea:

1.Sugar în vârstă de 10 luni, adus la UPU Pediatrie fără semne de traumatism, externat la domiciliu (mama copilului a refuzat transportul la spital).

2.Femeie în vârstă de 43 de ani, adusă în UPU în stop cardio-respirator, cu: Politraumatism prin accident rutier. Traumatism cranio-cerebral sever. Traumatism toraco-abdominal. În ciuda manevrelor de resuscitare, pacienta a decedat.

3.Femeie în vârstă de 23 de ani, cu următorul diagnostic: Politraumatism prin accident rutier. Traumatism cranio-cerebral minor. Fractură craniană occipito-temporală stângă. Entorsă cervicală. Pacienta a rămas internată în Secția Neurologie.

4.Femeie în vârstă de 45 de ani, cu următorul diagnostic: Politraumatism prin accident rutier. Contuzie forte antepicior drept, cu fractură transversală nedeplasată bază metatarsiană III. Traumatism lombar. Pacienta a fost externată la domiciliu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5