O femeie a decedat în urma accidentului de la Dumbrava. Vezi starea celorlate 3 victime!

Un accident a avut loc, miercuri seara, la Dumbrava, după ce o maşină în care se aflau patru adulţi şi un copil a ieşit de pe carosabil. Din păcate, o femeie în vârstă de 41 ani a murit, aceasta fiind pasageră în dreapta conducătoarei auto. 

***

"Starea pacienților aduși la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în data de 18.07.2018, în urma accidentului rutier petrecut în localitatea Dumbrava, comuna Livezile, este următoarea:

1. Sugar în vârstă de 10 luni, adus la UPU Pediatrie fără semne de traumatism, externat la domiciliu (mama copilului a refuzat transportul la spital).

2. Femeie în vârstă de 43 de ani, adusă în UPU în stop cardio-respirator, cu: Politraumatism prin accident rutier. Traumatism cranio-cerebral sever. Traumatism toraco-abdominal. În ciuda manevrelor de resuscitare, pacienta a decedat.

3. Femeie în vârstă de 23 de ani, cu următorul diagnostic: Politraumatism prin accident rutier. Traumatism cranio-cerebral minor. Fractură craniană occipito-temporală stângă. Entorsă cervicală. Pacienta a rămas internată în Secția Neurologie.

4. Femeie în vârstă de 45 de ani, cu următorul diagnostic: Politraumatism prin accident rutier. Contuzie forte antepicior drept, cu fractură transversală nedeplasată bază metatarsiană III. Traumatism lombar. Pacienta a fost externată la domiciliu", se arată în informarea transmisă de purtătorul de cuvânt al SJU Bistriţa, Camelia Strungari.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5