Accident la intersecţia dintre strada Gării și Bulevardul Republicii. Şoferul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest cât și cu Drug-test, motiv pentru care a fost condus la spital

La data de 25 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit la un accident la intersecția dintre strada Gării și Bulevardul Republicii.

Un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 56 de ani din Rusu Bârgăului. În urma impactului nu au rezultat răniri de persoane, fiind constatate doar pagube materiale.

Șoferul de 56 de ani a fost testat cu aparatul etilotst, rezultatul fiind negativ.

În cazul șoferului de 35 de ani, acesta a refuzat să fie testat atât cu aparatul etilotest cât și cu aparatul Drug-test, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru determinarea alcoolemiei și a substanțelor psihoactive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier fiind întocmit un dosar penal cu privire la conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, urmând dispunerea de măsuri legale în funcție de rezultatele buletinului de analiză medico-legale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5