Tânăr din Beclean, depistat pozitiv la Drug Test, la un control în municipiul Bistriţa!

Azi-noapte, în jurul orei 00.10, în cadrul acțiunilor de monitorizare și prevenire desfășurate, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducere sub influența unor substanțe psihoactive, constatată în flagrant. Vizat de comiterea faptei este conducătorul unui autoturism care a fost oprit în trafic, pentru control și care circula pe Bulevardul Republicii din municipiul Bistrița. Tânărul, în vârstă  de 21 de ani, din Beclean, a fost testat cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul fiind pozitiv, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

În urma celor constatate, polițiștii au întocmit dosar penal pentru ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, infracțiune prevăzută de articolul 336 din Codul Penal și pedepsită cu închisoarea de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Acțiunile de acest gen sunt constant organizate de polițiștii cu atribuții pe linie rutieră și au drept scop prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor produse pe fondul consumului de alcool sau a unor substanțe psihoactive.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5