Accident la Josenii Bargaului, cu doua masini implicate

Modulul SMURD intervine în localitatea Josenii Bârgaului la un accident rutier. Din primele informații, în accident sunt implicate două autoturisme. Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale (ieșite din masini).

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Prundu Bârgaului a preluat de la locul accidentului o victimă de sex masculin, în vârstă de 50 de ani (conducător auto). Bărbatul era conștient, prezenta un traumatism toracic și un traumatism cranio cerebral minor. A fost transportat la UPU SMURD Bistrița.

"In această dimineață, pe drumul național 17, între localitățile Rusu Bârgaului și Josenii Bârgăului, conducătorul unui autoturism care circula pe direcția Bistrița-Vatra-Dornei, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Iași, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de o autoutilitară care circula în față și al cărui șofer, un tânăr de 27 de ani, din Livezile efectua un viraj spre dreapta.

În urma accidentului, a rezultat rănirea bărbatului din Iași. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", informeaza IPJ BN.

Continuă cercetările polițiștii Serviciului Rutier.

Pentru o oră, în zonă s-a circulat alternativ, pe un sens și polițiștii au dirijat circulația.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5