Accident la Sângeorz Băi. Doi copii transportaţi la spital!

Un accident rutier a avut loc în oraşul Sângeorz Băi, în urma coliziunii dintre două autoturisme. Un echipaj de prim ajutor şi unul de la Ambulanţă au fost trimise la faţa locului, alături de un echipaj de pompieri pentru măsuri API.

În accident au fost implicate cinci persoane, o femeie și patru copii. Doi copii în vârstă de aproximativ cinci, respectiv 10 ani, prezintă contuzii cervicale și sunt transportați la spital pentru mai multe investigații medicale de specialitate.

"Ca urmare a primelor verificări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat ca un bărbat de 59 de ani, din Rodna, care conducea un autoturism pe direcția Sângeorz-Băi- Ilva Mică, din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa și care era condus de o femeie de 33 de ani, din Sângeorz-Băi. În urma accidentului, doi copii de 10, respectiv 5 ani, care se aflau în maşina condusă de femeie au fost răniți. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Femeia urmează a fi testată. Cercetările se continuă de către polițiștii din Sângeorz Băi", precizează inspectorul principal Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5