Accident la Suplai. Un utilaj încărcat cu lemne s-a răsturnat

Un echipaj de prim ajutor SMURD intervine în localitatea Suplai la un accident, utilaj încărcat cu lemne răsturnat.
O victimă conștientă și cooperantă are nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a petrecut la o distanță de 1,5 km de drum. În sprijin a fost direcționat si echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD si un echipaj Salvamont.

Echipajul de prim ajutor SMURD a ajuns la locul indicat fiind transportat cu un autoturism de teren, deoarece accidentul s-a petrecut în pădure, intr-o zonă greu accesibilă. Paramedicii au găsit victima conștientă, dar blocată în untilaj. În aceste momente se lucrează pentru extragerea acesteia. În sprijin a fost direcționat și elicopterul de la Baza Aeriană Jibou.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit astăzi că urmare a unui accident care a avut loc pe raza localității Suplai. Conform primelor date, un bărbat de 48 de ani, din Parva, care manevra un utilaj forestier, într-o pădure de pe raza localității Suplai, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat. Bărbatul a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5