Persoană transportată la spital, în stare de inconștiență, după ce s-a răsturnat cu un tractor în Bistrița

Un echipaj de pompieri și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit în municipiul Bistrița, str. Căprioarei, unde un tractor s-a răsturnat. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, echipajele de intervenție au găsit victima inconștientă, scoasă de sub tractorul răsturnat.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat victima, a stabilizat-o (intubat) și transportat-o la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale amănunțite.

***
În această după-masă, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au intervenit pentru efectuarea de verificări, ca urmare a unui accident, produs pe raza municipiului Bistrița.

Din primele verificări efectuate, un bărbat de 42 de ani din Bistrița, în timp ce conducea un tractor agricol ce tracta o remorcă încărcată cu lemn, într-o pădure de pe raza municipiului, la coborârea pe o pantă s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă, urmând a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5