Runcu Salvei. Elicopterul SMURD va prelua un tânăr accidentat grav. Primarul, la faţa locului

Un tractor s-a răsturnat, în această după-amiază, la Runcu Salvei. Un echipaj de prim ajutor, unul de la Salvamont şi un echipaj de pompieri au fost trimise spre locul accidentului. În sprijin a fost direcționat echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD

Echipajul de prim ajutor SMURD  împreună cu voluntarii de la SVSU Runcu Salvei și primarul Anchidim Pavelea au ajuns la victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, care are un membru inferior amputat. Din ultimele date primite de la locul evenimentului, a mai fost anunțată o victimă. Elicopterul SMURD a fost alertat și zboară spre locația indicata. 

Prima victima a fost predată de către echipajul de prim ajutor echipajului medical de pe elicopterul SMURD. Cea de-a doua victimă a fost găsită la cca 200 m distanţă. Primește îngrijiri medicale la locul respectiv. Din primele date, victima este conștientă. Echipajul de terapie intensivă mobilă și SALVAMONT Bistrița-Năsăud urmează să ajungă dintr-un moment în altul la locul celei de a doua victime. Zona este greu accesibilă.

ntr-o pădure situată pe raza comunei Runcu Salvei, un tractor care era condus de un tânar de 28 de ani, din localitate, s-a răsturnat. În urma accidentului, șoferul și încă un tânar de 21 de ani, din Runcu Salvei, care se afla în tractor, au fost accidentați. Din primele date se pare ca cei doi încercau să transporte un arbore tăiat, moment în care vehiculul s-a rasturnat într-o râpa. Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul", informează Crina Sârb, purtător de cuvânt al IP BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5