În acest weekend, Năsăudul reprezentat de “Cătanele Negre” la Turneul Internațional de handbal de la Carei

Cea de-a cincea ediţie a „Memorialului Mircea Dohan”, competiţie dedicată atât fetelor, cât și băieților, grupa de vârstă 15-17 ani, se desfășoară în perioada 8 - 9 aprilie 2016, la Carei, sub egida Federației Române de Handbal.
La această competiție participă un număr de 18 echipe: 14 din România și 4 din Ungaria. Năsăudul este reprezentant de echipele de fete și băieți (Juniori II și III), binecunoscutele “Cătane negre”, pentru a doua oară la acest turneu internațional. La prima participare, în anul 2015 “Cătanele negre” au obținut medalia de argint – echipa de băieți și medalia de bronz – echipa de fete.
Antrenorul echipelor, Cornel Magdea ține să mulțumească tuturor celor care sunt alături de cele mai tinere echipe de handbal ale Năsăudului și care luptă în acest weekend pentru trofeul turneului: “Țin să aduc mulțumiri speciale tuturor celor care sunt alături de noi. Emoțiile sunt mari, dar echipele sunt bine pregătite și dornice să se afirme. Pe această cale țin să aduc mulțumiri sponsorilor (Marecom, Frasinul, Plastinvest, Sălăuța Petrol, Deldora Alex, Farmacia Someșana, Peromex, Pavimat) care au făcut posibilă prezentarea echipelor la acest important turneu internațional, cu echipamente noi, personalizate.”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5