Fotbal. Liga a II-a, etapa XIX-a

ACF Gloria 1922 Bistriţa – Luceafărul Oradea Curtuiuş – de patru ori – 4-1

Ultima apariţie din Liga secundă în faţa propriilor suporteri s-a desfăşurat sâmbătă, de la ora 13, când echipa Gloriei a primit vizita celor de la Oradea.
Jocul în sine a fost unul fără miză, întrucât ambele echipe au jucat degajat, cu obiectivele realizate, adică Gloria – promovarea în prima ligă, iar Oradea, clasarea în primele opt.
Încă de la debutul partidei, Ianc deschide scorul dintr-o centrare de pe partea stângă, acesta trimite cu capul în colţul lor, 0-1. Min. 24, Curtuiuş egalează, trimiţând cu capul în plasă din centrarea lui Târcă, 1-1. Min. 30, Vali Năstase şutează puternic cu stângul, foarte aproape de poartă, acesta părăsind terenul în urma unei întinderi. Min. 61, Predescu îl lansează pe Curtuiuş, acesta, după o curbă de 35 m, singur cu portarul, trimite în colţul lung, 2-1. Patru minute mai târziu, noul intrat Pădurariu, recuperează un balon în apropierea careului, şutează la poartă din 8 m, respinge portarul, iar acelaşi Curtuiuş înscrie cu latul al treilea gol al său, 3-1. Min. 69, un adevărat eurogol, marca Hagi, Curtuiuş închide tabela de marcaj la 4-1, cu un gol magnific, acesta trimite de la 45 m sub bara porţii apărate de Samoilă, acesta găsit pe linia de 16m în momentul şutului. Pot afirma că acest gol poate concura la golul campionatului din liga secundă.
Aşadar, cu aceste patru goluri, Curtuiuş a ajuns golgeterul seriei, cu 12 goluri, despărţindu-se de suporteri cu un spectacol mde goluri frumoase din această ediţie de campionat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5