Acţiuni pe linie silvică

Sfârşitul de săptămână a fost unul nefast pentru hoţii de lemne. În urma unei acţiuni punctuale pe linie silvică, jandarmii i-au surprins pe Rareş C. de 14 ani din Dumitriţa, Nistor B. de 15 ani din Budacu de Sus şi pe Costel B. de 34 de ani din aceeaşi localitate, în timp ce transportau material lemnos fără a deţine acte şi documente legale de provenienţă.

De asemenea, jandarmii montani din Piatra Fântânele l-au surprins pe Pavel G. de 18 ani din Mureşenii Bârgăului în timp ce transporta material lemnos fără acte şi documente legale de provenienţă. Potrivit ofiţerului de relaţii publice al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud, lt. Georgeta Câşvan, s-a încălcat astfel, legea nr. 31 din 2000, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, art.1, lit.p şi art. 1, alin.1.A

„În vederea sancţionării, jandarmii au propus reprezentantului ocolului silvic din aria de competenţă, cuantumul amenzilor pentru fiecare contravenient în parte”, ne-a declarat lt. Georgeta Câşvan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5