Inspector Monica Săplăcan prezintă

Activitatea de la resurse umane şi salarizare

Inspectorul de resurse umane şi salarizare al administraţiei năsăudene, insp. Monica Săplăcan, a prezentat în faţa legislativului şi executivului local situaţia statistică din cadrul compartimentului pe care-l conduce. Pentru început a precizat că, la începutul anului 2008, la Primăria oraşului Năsăud erau 51 de angajaţi (36 funcţionari publici şi 15 personal contractual), iar la serviciile de interes local 93 de angajaţi. Schema de personal la începutul acestui an prevede 50 de angajaţi la care se mai adaugă încă 105 la serviciile de interes local.

Din sinteza activităţii pe anul 2008 reiese faptul că pe parcursul anului s-au făcut zece angajări pe durată nedeterminată (3 funcţionari publici şi 7 personal contractual) şi 21 angajări pe durată determinată. A încetat activitatea pe durată nedeterminată a patru contracte de muncă şi a 21 contracte de muncă pe durată determinată. Au mai fost suspendate două raporturi de serviciu.

De asemenea, s-au întocmit: trei dispoziţii pentru promovare în clasă a funcţionarilor publici; trei dispoziţii pentru promovare în treaptă a personalului contractual, cinci dispoziţii pentru promovare după debut, două pentru promovare în funcţii de conducere, trei pentru ajutorul de deces, cinci privind sancţiuni disciplinare, trei privind majorări salariale, douăsprezece dispoziţii privind constituirea de Comisii de concurs.

Au fost organizate 17 concursuri şi examene, patru proiecte de hotărâri, a preluat şi gestionat 47 de formulare cuprinzând declaraţii de avere şi de interese ale funcţionarilor publici şi 56 declaraţii de avere şi 93 declaraţii de interese ale aleşilor locali.

Au fost gestionate 331 tranşe de concedii de odihnă ale salariaţilor, fiind înregistrate şi 54 concedii medicale. S-a răspuns la un număr de 64 cereri de angajare şi opt cereri pentru eliberarea de adeverinţe din care să reiasă sporul de vechime şi alte sporuri de care au beneficiat foştii salariaţi ai Primăriei oraş Năsăud. De asemenea, au mai fost eliberate şi 421 adeverinţe de salarizare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5