În cadrul Brigăzii 81 Mecanizată,

Activităţi deosebite dedicate „Zilei Naţionale a României”

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, militarii din Brigada 81 Mecanizată, organizează şi desfăşoară o serie de activităţi în garnizoanele de dislocare la pace, precum şi în cele două garnizoane din ţară, unde se organizează parade militare.

În data de 28.11.2008, ora 18.00, la Cercul Militar Bistriţa va avea loc un spectacol festiv susţinut de formaţiile artistice ale Cercului Militar.

Luni, 1 Decembrie 2008, începând cu ora 11.00, la statuia poetului Andrei Mureşanu, va avea loc un Ceremonial militar şi religios, cu depuneri de coroane şi jerbe de flori. Festivităţile se vor încheia pe pietonalul Liviu Rebreanu, cu defilarea detaşamentului de onoare compus din militari ai Batalionului 812 Infanterie, care constituie garda drapelului 1 pluton din cadrul subunităţilor de brigadă (Bg. 81 Mc.), 2 plutoane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi 1 pluton din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Tot pe pietonal, un detaşament coral compus din militari ai B. 812 I, vor interpreta cântece şi marşuri ostăşeşti.

La aceste activităţi sunt invitaţi veterani de război, cadre militare în rezervă şi retragere, elevi ai şcolilor bistriţene şi toţi locuitorii municipiului.

Informaţiile au fost primite de la cpt. Maria Livia Vasile, ofiţer cu relaţii publice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5