Expoziţie de filatelie, numismatică şi artă plastică dedicată „Zilei Armatei României”

O manifestare deosebită a fost organizată la Cercul Militar Bistriţa, dedicată Zilei Armatei României, de către Clubul Colecţionarilor Militari „Bisnumphila”, care a fost gazda manifestării, Asociaţia Culturală Poşta Năsăudeană, Societatea Filatelică Bistriţeana, Asociaţia Cultul Eroilor „Regina Maria” şi Asociaţia Pensionarilor Militari Bistriţeni, unde au fost expuse valoroase şi semnificative piese de filatelie, artă plastică, numismatică dedicate acestui eveniment.
Vernisajul expoziţiei a avut loc în sala de expoziţii a Cercului Militar, în 25 octombrie, ora 13.30, manifestarea bucurându-se de prezenţa col. Iulian Berdilă – cdt. Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” Bistriţa, locţiitorul cdt. Brigăzii 81 Mecanizată – col. Ioan Marian Cristureanu şi a distinsului veteran de război gen. de brigadă (r.) Ioan Birişiu şi a altor invitaţi avizaţi în domeniu.
Ca o noutate a fost expoziţia personală a artistului plastic col. (r.) Mihai Lucian Valea, care a expus lucrări pe coajă de copac, lucrări care au fost apreciate şi de către profesorul şi pictorul Lucian Bichigean, la Năsăud.
A fost o zi cu multiple valenţe dedicată bravilor ostaşi ai Armatei României.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5