Ada, Eva şi democraţia!

Adam şi Eva sunt, după Tăbliţele unei forme de la Sumer, linii genetice hibride reptiliano-umane.
Urmaşii se pare că provin din constelaţia Lyra, Pleiade şi Aldebarau, iar strămoşii – zei – reptilieni din constelaţia Draco, Sirius sau Orion.
La începuturile omenirii, în urmă cu milioane de ani, omul a fost creat prin clonare genetică, după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu, a zeilor, a noastră!
Dar pentru că „muncile zeilor” erau mineritul, mult şi greu, era nevoie de mulţi Adami, sclavi cosmici, hibrizi reptiliano-umani, astfel că mediul genetician al expediţiei extraterestre reptiliene de pe a 12-a planetă Nibiru a dat posibilitatea trecerii de la clonarea Adamilor la posibilitatea de procreare prin sexualitatea animală. Reptilienii sunt stăpânii Terrei, iar noi, oamenii, hibrizi reptiliano-gorilieni - chiriaşii acestei lumi!
Numai că a urmat o explozie demografică, o scăpare a algoritmului înmulţirii de sub controlul zeilor, şerpi scânteietori, a reptilienilor, ducând la apariţia războaielor, conflictelor spre a distruge surplusul de oameni, ce nu puteau produce cât consumau! Astfel, cantitatea a devenit legea lumii terestre şi nu calităţile spirituale, morale, ştiinţifice! Ori, democraţia de azi, e tot dictatura majorităţii, a cantităţii, a numărului de oameni şi a nu a calităţii virtuţilor umane! A apărut dezordinea în lume – entropia şi moartea! Democraţia e dictatură!
Să mai consemnăm că vechile tradiţii orale ebraice spun că: „Înainte trupurile lui Adam şi Eva fuseseră acoperite cu piele cornoasă şi învăluite cu o aură strălucitoare (ca şi la strămoşii zei reptilieni – n.n.). De îndată ce ai încălcat porunca (au trecut de la înmulţirea prin clonare la cea prin procreere animală – n.n.), aura şi pielea cornoasă le-a căzut şi au rămas în goliciunea şi ruşinea lor! Reptilienii îşi pot schimba înfăţişarea, forma, se pot deghiza în oameni, sunt printre noi!
Vechi legende spun că înainte de căderea în procreerea animală, oamenii aveau de la strămoşii – zei Dumnezeu reptilieni, „ o piele strălucitoare şi un veşmânt luminos pe tot trupul lor”! Reptilienii beau sânge uman spre a lua chip de om!
Asemenea strămoşilor şerpi scânteietori, reptilieni de pe a 12-a planetă – Nibiru!
Lumea nu e ceea ce credem că este prin amnezia noastră! Adam şi Eva au primit o infuzie de gene de mamifere! De aceea, toate cărţile vechi şi sacre ale omenirii ne somează ultimativ „Treziţi-vă!” din somnul raţiunii, al căderii în beţia simţurilor animalice ce creează nu oameni, ci din păcate monştrii – mutanţi genetici! Adevărul iese, ca şi aurul la suprafaţa istoriei oamenilor!
Al. C. Miloş, scriitor

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5