Adevărat curat, de 10 ani, oferit de „LUXELACALIS”

O firmă cu prestigiu, recunoaştere internaţională şi cu servicii profesionale de curăţenie, „LUXELACALIS” din Bistriţa, str. N. Titulescu, nr. 11, a împlinit 10 ani de existenţă, în care a înfruntat greutăţi, au adunat experienţă, au strâns neîmpliniri şi au avut succese deosebite, mulţumirile clienţilor fiind pe măsura serviciilor impecabile oferite.

La frumoasa aniversare şi bilanţul celor 10 ani de activitate au participat prefectul judeţului, Cristian Florian, deputatul Ioan Oltean, primarul municipiul, ing. Ovidiu Creţu, preşedintele C.C.I.A., Vasile Bar, directorul SC Comelf, ing. Dorin Stoian, prof. univ. dr. Ioan Zăpârţan, directorul general pentru România, I. Pătrăşescu, d-na Iris Teodorescu, reprezentanta BRD, dl. Sorin Cordovan, director Raiffeisen Bank, Beatrice şi Flavius, beneficiari ai serviciilor oferite de firmă, mass-media, alţi invitaţi.

În deschiderea festivităţii, dl. Emilian Ivanov a făcut un scurt istoric al firmei, după care d-na Mihaela Ivanov, director general al firmei, a prezentat, cu lux de amănunte, evoluţia firmei, greutăţile şi stadiul la care se află, subliniind că firma vine în întâmpinarea dorinţelor clienţilor. „LucelAcalis” este o firmă internaţională, recunoscută, cu marcă înregistrată şi care a obţinut medalii şi premii în Spania, Germania, România, obţinând locul I în anul 2009, în domeniul firmelor private.

S-au adus mulţumiri băncilor care i-au acordat credite, BRD, Raiffeisen Bank, mamei, soţului, fraţilor, prietenilor şi d-nei Pop, prima clientă care a beneficiat de o curăţenie exemplară.

Există un contract ferm cu SC Comelf pentru executarea curăţeniei, fiind şi prima firmă care a beneficiat de serviciile oferite, lucrează cu persoane profesioniste în domeniul curăţeniei şi are o aparatură performantă în dotare.

În perspectiva apropiată are ca proiect înfiinţarea primei „Şcoli de igienă şi curăţenie” din România.

Cei prezenţi şi enumeraţi mai sus au felicitat şi au adresat cuvinte de laudă la adresa serviciilor oferite de firmă, la tenacitatea şi ambiţia managerului şi se bucură de faptul că avem nevoie de curăţenie făcută în mod profesionist.

Şi noi îi adresăm felicitări pentru ceea ce au realizat, să ne întâlnim peste 100 de ani şi în „blestemăm” să nu facă faţă clientelei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5