Cele mai performante companii din județul Bistrița-Năsăud vor fi recompensate în cadrul Galei festive Topul Firmelor 2017

Evenimentul Topul Firmelor, organizat anual începând cu anul 1993, este cel mai important eveniment ce promovează excelența și competiția pozitivă a companiilor locale, reprezentând o radiografie a valorilor și rezultatelor acestora.

Clasamentul realizat conform metodologiei unitare, aprobate la nivelul Sistemului Camerelor de Comerț și Industrie din România, are la bază date furnizate de către agenții economici și validate de Ministerul Finanțelor Publice.  

La Gala festivă de decernare a premiilor, găzduită de Hotel METROPOLIS  în data de 19 octombrie 2017, vor participa peste 250 de persoane.

Dezvoltarea durabilă a comunității de afaceri din județul Bistrița-Năsăud este preocuparea permanentă a Camerei de Comerț și Industrie, organizație care, începând cu anul 1990, acționează în sprijinul companiilor, recompensând  și recunoscând anual cele mai bune firme și inițiative din județul Bistrița Năsăud, printr-o sărbătoare a inovației și performanței în cadrul Topului județean al Firmelor.

Ierarhizarea firmelor se realizează în baza unor indicatori unanim acceptați:  cifra de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului, eficiența utilizării resurselor umane, eficiența utlizării capitalului angajat, aceștia fiind calculați automat în baza datelor de bilanț, pentru anul 2016. Clasamentul se realizează pe șapte domenii mari de activitate: Industrie, Cercetare – Dezvoltare și High Tech, Agricultură, Silvicultură și Pescuit, Construcții, Servicii, Comerț și Turism. In construcția clasamentului, au fost luate în considerare firmele care se încadrează, din punct de vedere al criteriilor de evaluare, pe locurile 1-3 într-un efort susținut de încurajare a  practicilor de afaceri eficiente și eficace.

La 19 octombrie 2017 Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud conferă distincțiile pentru firmele de top, în cadrul unei Gale festive, evenimentul fiind, în același timp, un prilej de a împărtăși exemple de succes pentru firmele care se vor naște și crește în anii următori, precum și un moment de relaxare, alături de Alin Oprea și Trupa Talisman, Ansamblul profesional Dor Românesc și prezentatorii  Paula Chirilă și George Papagheorghe (Jorge).

Ediția 2017 a Topului județean al Firmelor este susținută de: POLIMED COM, DIMEX 2000 COMPANY, SILVANIA INTERNATIONAL PROD, INDEMINAREA PRODCOM,  ROMBAT, FRASINUL, BETAK, I.C.P.E. BISTRITA, DYNAMIC TOOLS, TABITA TOUR, ALPHA BANK, TERAPLAST, TERASTEEL, BANCA COMERCIALA ROMÂNĂ, ELECTROPLAST,  AUSTROFOREST INTERNATIONAL, STAR GATE, RAIFFEISEN BANK, ROMFULDA PROD, TRANSMIXT, ELIEZER PROD, ECOSOFT BN, LORDINU, COMELF, RAAL, BELCO AVIA, FORTA ZERO PAZA SI SECURITATE, RCB ELECTRO, BRD- GROUP SOCIETE GENERALE.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5