Cele mai performante companii din județul Bistrița-Năsăud recompensate în cadrul Galei festive Topul Firmelor 2016

Dedicație, cunoștințe și curaj – acestea sunt elementele care ghidează evoluția companiilor ce se regăsesc în Topul Județean al Firmelor, ediția 2016.

Organizat anual, începând din anul 1993, evenimentul Topul Firmelor promovează excelența și competiția pozitivă a companiilor locale, reprezentând o radiografie a valorilor și rezultatelor acestora.

Clasamentul este realizat conform metodologiei unitare, aprobate la nivelul Sistemului Camerelor de Comerț din România care are la bază date furnizate de către operatorii economici și validate de Ministerul Finanțelor Publice.

Peste 140 de companii au fost reprezentate la Gala festivă de decernare a premiilor, organizată în data de 20 octombrie 2016.

Dezvoltarea comunității de afaceri din județul Bistrița-Năsăud este preocuparea permanentă a Camerei de Comerț și Industrie, organizație care, începând cu anul 1990, acționează în sprijinul companiilor, înțelegând și încurajând aspirațiile acestora.

Unul din momentele cele mai importante de recunoaștere publică a meritelor companiilor care înregistrează rezultate economice deosebite, conform indicatorilor obținuți în cursul anului anterior, este Topul județean al Firmelor.

Criteriile utilizate la realizarea clasamentului sunt: cifra de afaceri, profitul, rata profitului, eficiența utilizării resurselor umane, eficiența utlizării capitalului angajat, ele fiind calculate automat în baza datelor de bilanț. Ca în fiecare an, clasamentul se realizează pe șase domenii mari de activitate: Industrie; Cercetare – Dezvoltare și High Tech; Agricultură, Silvicultură și Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț și Turism.

Pentru anul 2016, în construcția clasamentului, au fost luate în considerare firmele care se încadrează din punct de vedere al criteriilor de valoare pe locurile 1-5, într-un efort susținut de încurajare a unor practici de afaceri deosebite.

La 20 octombrie 2016, Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud a conferit distincțiile pentru aceste firme de top, în cadrul Galei festive, aflată sub motto-ul "Schimbare – Inovare - Excelență". Evenimentul a constituit, în același timp, un prilej de a împărtăși exemple de succes pentru firmele care se vor naște și crește în anii următori, precum și un moment de relaxare, alături de Trupele Compact și 1 Minut și de artista Alina Eremia, prezentarea programului fiind susținută de Iuliana Tudor.

 

Ediția 2016 a Galei Topului județean al Firmelor a fost realizată cu sprijinul: TERAPLAST SA, SILVANIA INTERNATIONAL PROD SRL, LORDINU SRL, FRASINUL SRL, ROMBAT SA, DIMEX 2000 COMPANY SRL, I.C.P.E. BISTRIȚA SA, LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL, PLASTSISTEM SA, ROMFULDA PROD SRL, TABITA TOUR SRL, BETAK SA, ALPHA BANK, TRANSMIXT SA, ELIEZER PROD SRL, DYNAMIC TOOLS SRL, CARMO-LACT PROD SRL, POLITUB SA, POLIMED COM SRL, FORȚA ZERO PAZA ȘI SECURITATE SRL, RAAL SA, BCR și BRD.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5