Cele mai performante companii din județul Bistrița-Năsăud recompensate în cadrul Galei Topul Național al Firmelor

Evenimentul Topul Național al Firmelor promovează excelența și competiția pozitivă a companiilor din România, reprezentând o radiografie a valorilor și rezultatelor acestora.
Clasamentul Topului Național al Firmelor a fost realizat de către Camera Națională, pe baza clasamentelor județene, furnizate de către Camerele de Comerț și Industrie teritoriale, ierarhizând primele 10 pozițiipentru fiecare domeniu, grupă de activitate și clasă de mărime.
Festivitatea de premiere a fost marcată de prezența ES Președintele României, dl. Klaus Werner Iohannis și a Prim-Ministrului Guvernului României, dl.Dacian Cioloș.
Unul din momentele cele mai importante de recunoaștere publică a meritelor companiilor care înregistrează rezultate economice excelente, la nivel național,conform indicatorilor obținuți în cursul anului anterior, a fost Topul Național al Firmelor, organizat de către Camera de Comerț și Industrie a României.
Clasamentul Topului Național cuprinde 12230 societăți, situate pe primele 10 locuri, pe domenii, grupe de activitate și clase de mărime. Din județul Bistrița-Năsăud s-au clasat în Topul Național al Firmelor un număr de 132 companii, dintre care 49 se situează pe primele 3 locuri (11 pe locul 1).
La Gala Topul Național al Firmelor, desfășurată în data de 10 noiembrie 2016, au fost prezenti peste 600 invitați:Președintele României, Primul Ministru, reprezentanți ai companiilor premiate, ai autorităților și Corpului Diplomatic, acreditat la București.
Felicităm companiile din județ, membre ale Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, clasate pe primele 3 locuri în Topul Național al Firmelor, la domeniile lor de activitate și clasele de mărime corespunzătoare:
Locul 1:TERAPLAST SA, ROMBAT SA, COMELF SA, RCB ELECTRO’97 SA, BRIO FRESH SRL, PERIKS SRL, TESSITURA DI SARATA SRL, MULTICAB ELECTRO SRL
Locul 2: SILVANIA INTERNATIONAL PROD SRL, PLASTSISTEM SA, BETAK SA, DAN STEEL GROUP BECLEAN SA, ITALTEXTIL SARATA SRL, MASTERFOAM SRL, BELCO AVIA SRL
Locul 3: INTEX SA, ELCOM CABLAJE SA, PEROMEX-BN SRL, FILECA INDUSTRY SA, TABITA TOUR SRL, EL-CAR SRL, HORATIU SRL, FLACĂRA IMPEX SRL.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5