Administratorii şi preşedinţii asociaţiilor de proprietari din Bistriţa vor avea „ziua” lor

Administratorii şi preşedinţii asociaţiilor de proprietari din Bistriţa vor avea şi ei „ziua” lor. Propunerea vine din partea deputatului PDL, Ioan Nelu Botiş, care doreşte astfel, crearea unui dialog cu administratorii şi preşedinţii asociaţiilor de proprietari din municipiul Bistriţa.

Ziua de 12 noiembrie 2009 a fost stabilită ca fiind data în care deputatul Ioan Nelu Botiş va purta un dialog cu cei 257 administratori şi 257 preşedinţi ai asociaţiilor de proprietari din municipiul Bistriţa.

„Vor fi dezbătute probleme legate de izolarea blocurilor, plata apei reci, a gunoiului menajer, canalizare, parcări, spaţii verzi cu amenajări de băncuţe pentru pensionari şi spaţii de joacă pentru copii, şi nu în ultimul rând plata restanţelor la asociaţiile de proprietari. Această colaborare va continua şi în anii următori, la aceeaşi dată, dorindu-ne ca pe viitor să devină o tradiţie”, ne informează Biroul de presă al deputatului PDL Ioan Nelu Botiş.

Potrivit iniţiatorului, întâlnirile permanente cu administratorii şi preşedinţii asociaţiilor de proprietari sunt cel mai prielnic context „să afli problemele cu care se confruntă bistriţenii”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5