AEP recrutează operatori de calculator pentru secţiile de votare. Vezi condiţiile impuse!

 

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) demarează campania de recrutare a operatorilor de calculator ai secțiilor de votare, în baza normelor metodologice privind funcționarea Sistemului informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal, selecția și desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare.

Activitatea de operator de calculator este remunerată sub formă de    indemnizație stabilită prin Hotărâre a Guvernului.

Persoanele care doresc să participe la selecție trebuie să îndeplinească următoarele condiții, şi anume să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România; să cunoască limba română, scris şi vorbit; să aibă minimum 18 ani împliniţi; să aibă capacitate deplină de exerciţiu; să fi absolvit învățământul general obligatoriu şi să aibă cunoștințe de bază în tehnologia informației.

Persoanele interesate să devină operatori de calculator se pot adresa în acest sens birourilor județene ale Autorității, ale căror coordonate se găsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/prezentare/filiala.

Mai multe informații privind modalitatea de selectare și desemnare a operatorilor de calculator și formalitățile de înscriere la sesiunea de examinare practică a competențelor se regăsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/instruire/?page_id=141”, informează Direcţia comunicare şi relații externe a AEP, prin intermediul unui comunicat de presă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5