Afaceri cu scop, în Bistriţa-Năsăud

„Ce faci pentru tine dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii rămâne pentru eternitate" (Albert Einstein)

În Saloanele Hotelului Metropolis, într-o ţinută de gală, a avut loc seminarul „Afaceri cu scop”. La acest mare eveniment organizat de către Asociaţia Oamenilor de Afaceri APA Bistriţa, reprezentat de către Cristina Toadere şi Ioan Bălan, doi oameni de afaceri din Bistriţa, respectiv Beclean, au adunat în jurul lor foarte mulţi oameni de afaceri din toată ţara.
Scopul Asociaţiei APA este slujirea afacerilor, şcolilor, bisericii şi altor organizaţii prin oferirea soluţiilor bazate pe Biblie în ceea ce priveşte administrarea banilor în viziunea acestora pentru a vedea persoanele care trăiesc după principiile financiare ale lui Dumnezeu în toate aspectele vieţii, ajutând pe oameni să înveţe, să aplice şi să predea mai departe principiile financiare şi de business ale lui Dumnezeu şi anume, pentru a-l cunoaşte mai bine, pe măsură ce ne încredem în El şi-l experimentăm. Să ne eliberăm de îngrijorare, frică, stres, să contribuim la marea trimitere, dărnicie financiară.
A fost prezent şi scriitorul Peter Briscoe, un vechi colaborator al asociaţiei, încă din anul 1990.
Prezente la acest eveniment deosebit şi chiar de ziua lor, 8 martie, femeile, fiinţele cele mai dragi nouă, au fost întâmpinate cu frumoase lalele din partea organizatorilor. Aşadar, o organizare de excepţie, cu oameni de excepţie veniţi din toate colţurile ţării.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5