Afla de ce ai nevoie de o masa de toaleta

Apartamentele moderne nu mai lasa loc pentru mobilier suplimentar. Insa, o masa de toaleta nu poate fi considerata suplimentar in niciun interior. Acesta este exact locul unde o femeie se strecoara pentru ritualul zilnic de frumusete. Acesta este un loc convenabil pentru depozitarea produselor cosmetice si a produselor de ingrijire a pielii, pentru fata si pentru corp. 

Planificând interiorul, orice fata se grabeste sa achizitioneze o masa de toaleta. Mai mult decât atât, o poti folosi in mai multe moduri, nu numai pentru machiaj si coafura, ci s itransformând-o intr-un  spatiu de munca. O poti transforma intr-un cabinet mini profesional de lucru, careva fi multi functional. De aceea,  amplasarea mesei de toaleta intr-un dormitor, ar trebui sa fie nu numai frumoasa, ci si functionala.

Inainte de a face o astfel de achizitie, acorda atentie urmatoarelor detalii:

  • cât de spatioasa este camera in care doresti sa o amplasezi. 
  • Daca lumina naturala nu este suficienta, este necesarsa se amenajeze una artificiala;
  • Daca exista priza in apropiere. Acest lucru este foarte important, pentru ca aici iti vei usca parul cu un uscator de par, il vei ondula si vei face alte proceduri cosmetice,  care pot necesita conectarea aparatelor speciale la reteaua de alimentare electrica.

Atunci când alegi aceasta piesa de mobilier, atentia initiala este atrasa de stilul in care este facuta si de culoare. Desigur, intr-o camera cu un interior clasic nu se incadreaza o masa de toaleta in stilul high-tech.

Cel de-al doilea lucru care trebuie privit indeaproape, este dimensiunea si numarul de compartimente pentru stocarea diferitelor produse de ingrijire. Pentru apartamentele mici acest criteriu este deosebit de relevant.

Dimensiunile oglinzilor sunt, de asemenea, importante: ar trebui sa fie in armonie cu dimensiunea mesei in sine, precum si cu suprafata totala a camerei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5