ROcazare SRL defineşte eleganţa şi confortul unei cazări temporale

Rocazare SRL este unul din cei mai importanţi furnizori de apartamente deservite din capitală ce deţine un număr semnificativ de apartamente şi garsoniere de înaltă calitate ce ăndeplinesc nevoia alternativă şi convingătoare pentru pasionaţii decălătorii de afaceri şi excursii. Turiştii care doresc să poposească în capitală o perioadă mai însemnată de timp, au ocazia să beneficieze de cele mai bune servicii oferite de apartamente Regim Hotelier Bucureşti.

                Spre deosebire de camerele simple de hotel, apartamentele în regim hotelier oferă mult mai mult spaţiu, confort, independenţă si flexibilitate, de aceea sunt ideale pentru a găzdui atat o singură persoană, cât şi familii sau grupuri mari.

                Beneficiile unor apartamente Regim Hotelier Bucureşti

                Locaţiile foarte bine alese reprezintă una dintre principalele beneficii aduse de apartamentele în regim hotelier. Ultimul lucru pe care un turist nou venit în Bucureşti şi-l poate dori este să piardă timpul făcând naveta, de aceea toate locuinţele în Regim Hotelier Bucureşti sunt situate în cele mai atractive zone ale capitalei şi mereu aproape de atracţiile oraşului.

                Costul scăzut atrage tot mai mulţi clienţi către apartamente Regim Hotelier Bucureşti, iar persoanele însoţite de familie sau de un grup de prieteni sunt cele mai avantajate, căci costul în funcţie de numărul persoanelor va fi mult mai mic în comparaţie cu plata facută într-o locuinţă de hotel standard. Spaţiul suficient si flexibilitatea sunt punctele forte ale acestor apartamente Regim Hotelier Bucureşti, unde clientul poate avea întregul apartament sau garsonieră pentru el însuşi, ceea ce înseamnă că se poate bucura de spaţiul oferit din plin, se poate relaxa şi se poate bucura de o privelişte lină, de liniştea de care are nevoie, chiar si atunci când străzile oraşului sunt aglomerate.

Toate apartamente Regim Hotelier Bucureşti beneficiază de utilităţile unui hotel care le pune la dispoziţie clienţilor săi cosmetice hoteliere, internet wireless, pază non-stop şi o curăţenie săptămânală realizată de un angajat specializat al firmei.

                Oferte şi preţuri accesibile pentru apartamente Regim Hotelier Bucureşti

                Rocazare pune la dispoziţia tuturor doritorilor garsoniere stilate, apartamente cu două, trei sau patru camere ideale pentru odihnă. Compania îşi dezvoltă activitatea în nenumărate zone accesibile din capitală, precum Piaţa Unirii, Mihai Eminescu, Bulevardul Decebal, Moşilor, Calea Călăraşi, Bulevardul Dimitrie Pompeiu, Piaţa Alba Iulia, Strada Delea Veche, Bulevardul Corneliu Coposu, Piaţa Muncii şi Bulevardul Barbu Văcărescu.

                Garsonierele şi apartamentele regim hotelier Bucureşti oferă clienţilor o multitudine de dotări care îi fac să se simtă ca acasă: aer condiţionat, cablu TV, wireless, plită cu gaz, veselă şi tacâmuri, lenjerii aspectuoase şi curate, maşină de spălat, aer condiţionat, fier şi masă de călcat, cuptor cu microunde, pază 24/24, cosmetice hoteliere şi curăţenie săptămânală asigurată.

                Deşi preţurile variază, pentru o garsonieră clientul care doreşte să poposească la apartamente Regim Hotelier Bucureşti obişnuieşte să plătească în medie o sumă de 39 de euro pe noapte pentru o durată de 1-6 nopţi de cazare, dar daca însă acesta doreşte să fie cazat 15 nopţi sau mai mult, plăteşte doar 29 de euro pe noapte. Turiştii care doresc să îşi petreacă nopţile într-un apartament cu două camere, trebuie să plătească 49 de euro pentru o noapte dintr-un sejur de 1-6 nopţi de cazare. Dacă persoanele cazate doresc să rămană în apartamentele Regim Hotelier Bucureşti pentru mai mult de 15 zile, aceştia trebuie să plătească 49 de euro pe noapte. Pentru poposirea unei singure zile sau şase într-un apartament cu 3 camere, clienţii plătesc 59 de euro pe noapte, dar daca aceştia solicită poposirea pentru un număr mai ridicat de zile, precum 15, trebuie să plateasca 49 de euro pe noapte.

                Oamenii de afaceri sau turiştii pot apela cu incredere la serviciile oferite de Apartamente Regim Hotelier Bucureşti, caci atat confortul, cat şi siguranţa sunt principalele atuuri ale companiei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5