AFLAM DE LA I.S.U.

SMURD accordă primul ajutor

Detasamentul de Pompieri Bistrita (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanta de terapie intensiva si mobila, in localitatea Bistrita, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia la U.P.U. Bistrita. Interventia efectiva a durat 50 de minute.

Sectia de Pompieri Nasaud (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanta de prim ajutor calificat, in localitatea Telciu, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia la C.P.U. Nasaud. Interventia efectiva a durat 30 de minute.

Detasamentul de Pompieri Bistrita (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanta de prim ajutor calificat, in localitatea Lechinta, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia la U.P.U. Bistrita. Interventia efectiva a durat 40 de minute.

Garda de Interventie Singeorz Bai (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanta de prim ajutor calificat, in localitatea Ilva Mica, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si predarea acesteia unui echipaj apartinand S.A.J. Bistrita – Nasaud. Interventia efectiva a durat 40 de minute.

Detasamentul de Pompieri Bistrita (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanta de prim ajutor calificat, in localitatea Jeica, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia la U.P.U. Bistrita. Interventia efectiva a durat 50 de minute.

Detasamentul de Pompieri Bistrita (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanta de terapie intensiva si mobila, in localitatea Budacu de Jos, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia la U.P.U. Bistrita. Interventia efectiva a durat 55 de minute.

Sectia de Pompieri Nasaud (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanta de prim ajutor calificat, in localitatea Rebrisoara, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia la C.P.U. Nasaud. Interventia efectiva a durat 20 de minute.

Detasamentul de Pompieri Bistrita (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanta de terapie intensiva si mobila, in localitatea Bistrita, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Interventia efectiva a durat o ora si 10 minute.

Garda de Interventie Singeorz Bai (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanta de prim ajutor calificat, in localitatea Ilva Mica, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia la C.P.U. Nasaud.Interventia efectiva a durat 35 de minute.

Detasamentul de Pompieri Bistrita (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanta de prim ajutor calificat, in localitatea Bistrita, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia la U.P.U. Bistrita. Interventia efectiva a durat 20 de minute.

Detasamentul de Pompieri Bistrita (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanta de prim ajutor calificat, in localitatea Vermes, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia la U.P.U. Bistrita. Interventia efectiva a durat 25 de minute.

Garda de Interventie Singeorz Bai (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanta de prim ajutor calificat, in localitatea Rodna, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si predarea acesteia unui echipaj apartinand S.A.J. Bistrita – Nasaud. Interventia efectiva a durat 50 de minute.

Informaţii obţinute de la cpt. Trifan Vasile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5