AFLAM DE LA I.S.U.

SMURD intervine cu ambulanţa „B2” şi acordă ajutor calificat

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Sîngeorz-Băi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a durat o oră.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Ilva Mare, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 55 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Sîngeorz-Băi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 40 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Sîngeorz-Băi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud

- Intervenţia efectivă a durat 50 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Leşu, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi predarea acesteia unui echipaj aparţinând SAJ Bistriţa - Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 40 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Rodna, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi predarea acesteia unui echipaj aparţinând SAJ Bistriţa - Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 35 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Sîngeorz-Băi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi predarea acesteia unui echipaj aparţinând SAJ Bistriţa - Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 30 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Sîngeorz-Băi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud Intervenţia efectivă a durat 55 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Lunca Ilvei, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud. Intervenţia efectivă a durat o oră.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Feldru, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud Intervenţia efectivă a durat 55 de minute.

Bistriţa-Măsuri specifice la meciurile de fotbal

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a asigurat măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă la meciul de fotbal CF Gloria Bistriţa II– F.C. Zlatna . Intervenţia efectivă a durat 3 ore.

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a asigurat măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă la meciul de fotbal CF Gloria Bistriţa – C.F.R. Cluj. Intervenţia efectivă a durat 4 ore.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5