AFLAM DE LA I.S.U.

Buduş - Cal salvat din fântână

Detaşamentul de pompieri ,,Bistriţa’’al judeţului Bistriţa Năsăud, a intervenit cu o autospecială de descarcerare, in localitatea Buduş pentru salvarea unui cal căzut într-o fântână. Intervenţia efectivă a durat o oră şi 10 minute.

Salva - Autoturism în flăcări

Sectia de pompieri Nasaud din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu la un autoturism in localitatea Salva. Au ars: instalaţia electrică si bordul. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit electric. Intervenţia efectivă a durat 25 de minute.

SMURD în slujba cetăţenilor, salvându-i

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Singeorz Băi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a durat 15 min.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă,,Bistriţa’’al judeţului Bistriţa-Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip ,,B2’’în localitatea Maieru pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a durat 40 de min.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Măgura Ilvei, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a durat o oră şi 27 de min.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă,,Bistriţa’’al judeţului Bistriţa-Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip ,,B2’’în localitatea Rodna pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a durat 44 de min.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Rodna, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud. Intervenţia efectivă a durat o oră.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Singeorz Băi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a durat 40 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Ilva Mică pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a durat 10 minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Maieru, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a durat 40 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Şanţ, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a durat 59 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Năsăud, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a durat 17 minute.

Informaţii obţinute de la cpt. V. Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5