AFLAM DE LA I.S.U.

Bistriţa - Casă în flăcări

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu la o casa in localitatea Bistrita. Au ars: peretele din lemn pe o suprafata de aproximativ un mp. si instalatia electrica. Cauza probabila a incendiului: scurtcircuit electric. Interventia efectiva a durat 20 de minute.

SMURD salvează bolnavii cu “B2”

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2”, in localitatea Singeorz Bai, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Interventia efectiva a durat 30 de min.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2”, in localitatea Rodna, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Interventia efectiva a durat 35 de min.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2”, in localitatea Singeorz Bai, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Interventia efectiva a durat 35 de min.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,,Bistrita’’al judetului Bistrita-Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip ,,B2’’in localitatea Singeorz-Bai pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Interventia efectiva a durat 25 de min.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,,Bistrita’’ al judetului Bistrita-Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip ,,B2’’in localitatea Singeorz-Bai pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Interventia efectiva a durat 35 de min.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,,Bistrita’’ al judetului Bistrita-Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip ,,B2’’in localitatea Singeorz-Bai pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Interventia efectiva a durat 27 de min.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2”, in localitatea Maieru, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Interventia efectiva a durat 40 de min.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,,Bistrita’’ al judetului Bistrita-Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip ,,B2’’in localitatea Singeorz-Bai pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Interventia efectiva a durat 25 de min.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,,Bistrita’’al judetului Bistrita-Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip ,,B2’’in localitatea Ilva Mica pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Interventia efectiva a durat 24 de min.

Beclean - incendiu la o societate comercială

Garda de Interventie Beclean din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu la o societate comerciala din localitatea Beclean. Au ars: patru corni din lemn de la acoperis si izolatia de pe cosul de evacuare a fumului. Cauza probabila a incendiului: burlan de fum necuratat de funingine. Interventia efectiva a durat 50 de minute.

La meciul de fotbal, măsuri specifice

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru asigurarea masurilor specifice la meciul de fotbal C.F. Gloria 1922 Bistrita - Otelul Galati. Interventia efectiva a durat patru ore.

Intervenţie la accident pe DN17 prin descarcerare

Garda de Interventie Beclean din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o autospeciala de descarcerare pentru scoaterea unei persoane ramasa incarcerata in urma unui accident rutier, produs intre localitatile Beclean si Sintereag, DN 17. Interventia efectiva a durat 50 de minute. Informaţii obţinute de la Slt. Ariesan Mariana.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5