AFLAM DE LA I.S.U.

Beclean - Casă în flăcări

Garda de Intervenţie Beclean din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie individuala in localitatea Beclean. Au ars: casa pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp si anexă gospodăreasca pe o suprafaţă de aproximativ 75 mp; Cauza probabilă a incendiului: focul deschis. Intervenţia efectivă a durat două ore şi10 minute.

Jelna - Descarcerare la accident rutier

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu două autospeciale de descarcerare la un accident rutier în localitatea Jelna, pentru scoaterea unei persoane incarcerate. Intervenţia efectivă a durat 25 de minute.

SMURD salvează vieţi cu „B2”

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Rodna, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a durat o oră.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Sîngeorz-Băi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a 30 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Feldru, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud Intervenţia efectivă a durat 25 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Maieru, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a durat 30 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Rodna, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a durat 30 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Feldru, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud Intervenţia efectivă a durat 30 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Sîngeorz-Băi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a durat 20 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Maieru, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane. Intervenţia efectivă a durat 25 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Maieru, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud. Intervenţia efectivă a durat o oră.

Sărata - Intervenţie la accident rutier

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o autospecială de lucru cu apa si spumă în localitatea Sărata la un accident rutier, pentru spalarea părţii carosabile de combustibil. Intervenţia efectivă a durat 35 de minute.

Sărata - Ardere necontrolată de vegetaţie uscată

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu un autocamion de intervenţie în localitatea Sărata pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetaţie uscată . Intervenţia efectivă a durat 40 de minute.

Informaţii obţinute de la cpt. Vasile Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5