AFLAM DE LA I.S.U.

SMURD accordă ajutor calificat bolnavilor

Garda de Intervenţie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judeţului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2”, in localitatea Sant, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane . Intervenţia efectivă a durat 55 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judeţului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2”, in localitatea Lesu, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane . Interventia efectiva a durat 39 de minute.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judeţului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, in localitatea Singeorz Bai, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane .

- Interventia efectiva a durat 24 de minute.

Bistriţa - Minor salvat prin deblocarea uşii

Detasamentul de pompieri Bistrita, a intervenit cu o autospeciala de salvare şi interventie la inaltime, in municipiul Bistrita , pentru deblocarea unei usi si salvarea unui minor. Intervenţia efectivă a durat 14 minute.

Bistriţa - Coş de fum în flăcări

Detasamentul de Pompieri Bistriţa, a intervenit cu o autospeciala de intervenţie cu apa şi spuma , in municipiul Bistrita la o casă de locuit pentru stingere unui cos de fum. Interventia efectiva a durat 22 minute. Cauza incendiului: jar sau scantei. Imprejurarea: coş de fum necuratat.

Informaţii primate de la ofiţer relaţii publice - Arieşan Mariana.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5