AFLAM DE LA I.S.U.

SMURD intervine şi salvează bolnavii

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Maieru, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi predarea acesteia unui echipaj aparţinând SAJ Bistriţa - Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 20 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Sîngeorz-Băi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 50 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Leşu Ilvei, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud Intervenţia efectivă a durat 40 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Sîngeorz-Băi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 20 de minute.

Piatra Fântânele - Descarcerare la un accidenr rutier

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit la un accident rutier, în localitatea Piatra Fântânele, cu o autospecială de capacitate medie. S-a acţionat cu accesoriile pentru descarcerarea remorcilor autotrenului şi punerea lui pe roţi, degajarea şi deblocarea circulaţiei, curăţirea carosabilului şi asigurarea măsurilor specifice. Intervenţia efectivă a durat 3 ore şi 10 de minute.

Bistriţa-Persoană salvată prin deblocare

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit în localitatea Bistrita cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime pentru deblocarea unei uşi şi salvarea unei persoane. Intervenţia efectivă a durat 10 minute.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5