AFLAM DE LA I.S.U.

Sângeorz-Băi - SMURD intervine şi acordă primul ajutor

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Sîngeorz-Băi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud Intervenţia efectivă a durat 40 de minute.

Sărăţel - Gospodărie individuală în flăcări

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit în localitatea Sărăţel, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie individuală. Au ars: anexe gospodăreşti (acoperişul şurei)şi 2 metri cubi de lemn; Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit electric; Intervenţia efectivă a durat 40 de minute.

Anieş - Bolnav ajutat de SMURD

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Anieş, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi predarea acesteia unui echipaj aparţinând SAJ Bistriţa - Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 50 de minute.

Informaşii furnizate de cpt. V. Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5