AFLAM DE LA I.S.U.

Maieru - Bolnav transportat de SMURD la C.P.U. Năsăud

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Maieru, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 50 de minute.

Salvat de SMURD

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Maieru, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi predarea acesteia unui echipaj aparţinând SAJ Bistriţa - Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 45 de minute.

Bistriţa - Ardere necontrolată la groapa de gunoi

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervine în municipiul Bistriţa la groapa de gunoi, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unei arderi necontrolate. Intervenţia este în curs de desfăşurare.

Informaţii obţinute de la cpt. Vasile Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5