AFLAM DE LA I.S.U.

Bistriţa - Cal salvat din râu

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma şi cu o autospecială de descarcerare, în localitatea Bistriţa, pentru scoaterea unui cal din râu. ntervenţia efectivă a durat 50 de minute.

SMURD – ajută şi transportă bolnavii la U.P.U.

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanţă de prim ajutor calificat, în localitatea Bistriţa, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la U.P.U. Bistriţa. Intervenţia efectivă a durat 25 de minute.

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanţă de prim ajutor calificat, în localitatea Bistriţa, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la U.P.U. Bistriţa. Intervenţia efectivă a durat 30 de minute.

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanţă de prim ajutor calificat, în localitatea Livezile, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la U.P.U. Bistriţa. Intervenţia efectivă a durat 35 de minute.

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanţă de prim ajutor calificat, în localitatea Teaca, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la U.P.U. Bistriţa. Intervenţia efectivă a durat 25 de minute.

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanţă de terapie intensivă şi mobilă, în localitatea Sîngeorzu Nou, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la U.P.U. Bistriţa. Intervenţia efectivă a durat 25 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz Băi (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanţă de prim ajutor calificat, în localitatea Rodna, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi predarea acesteia unui echipaj aparţinând S.A.J. Bistriţa – Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 40 de minute.

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanţă de prim ajutor calificat, în localitatea Monor, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la U.P.U. Bistriţa. Intervenţia efectivă a durat 50 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz Băi (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanţă de prim ajutor calificat, în localitatea Sîngeorz Băi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi transportarea acesteia la C.P.U. Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 30 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz Băi (echipajul SMURD) a intervenit cu o ambulanţă de prim ajutor calificat, în localitatea Rodna, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi predarea acesteia unui echipaj aparţinând S.A.J. Bistriţa – Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 50 de minute.

Informaţii obţinute de la cpt. Vasile Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5